Meerwaarde in vastgoed

Welkom bij immosign+ BV

met kantoren te Bocholt, Dorpsstraat 15 en te Bree, Opitterstraat 30.

Als U op zoek bent naar een professioneel, BIV-erkend en enthousiast team voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed, dan bent U bij ons aan het juiste adres! Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak via +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be

Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit en geniet u van een persoonlijke begeleiding.

   Passie voor vastgoed en feeling voor verkoop.

 

    

Nieuws

06-11-2023
MijnVerbouwlening: zo dien je een succesvolle aanvraag in
Sinds 1 september 2022 komt ook de VME in aanmerking voor de MijnVerbouwlening. Dit voor renovaties aan de gemeenschappelijke delen die zowel de woonkwaliteit als de energieprestatie moeten verbeteren. Een VME kan beroep doen op de MijnVerbouwLening met een looptijd tot 25 jaar en met leenbedragen tot 60.000 euro voor het gebouw aangevuld met 25.000 euro per appartement. De VME is verplicht een kredietverzekering af te sluiten om een MijnVerbouwLening te kunnen bekomen. Maar welke stappen moet je precies doorlopen om de lening succesvol aan te vragen?
06-11-2023
Fiscus alert voor fiscaal misbruik binnen het Vlaams verkooprecht
De Vlaamse Belastingdienst (VLABEL) kan zich beroepen op fiscaal misbruik om de toepassing van verlaagde tarieven in het Vlaams verkooprecht te verwerpen, zelfs als formeel aan de voorwaarden is voldaan. De antimisbruikbepaling in de Vlaamse Codex Fiscaliteit is ruim. Een recente case illustreert dit. Daarbij ontdeed de koper zich van het vruchtgebruik van zijn ander bezit om voor het 3%-tarief in aanmerking te komen. VLABEL weigerde dat echter.
19-10-2023
Profiteer nog van de federale woonbonus niet-eigen woning in 2023!
Einde van de federale fiscale belastings-vermindering voor een niet-eigen woning (systeem van langetermijnsparen, besparing van ca. € 700 / jaar) voor nieuwe leningen vanaf 2024 nadert. Wie dit jaar nog een hypothecaire lening afsluit geniet nog van het belastingvoordeel voor zijn/haar 2de of 3de of ... verblijf!