Ons vrouwelijk vastgoedteam voorgesteld van links naar rechts:

 

Elke Neeskens:

 Trotse oprichtster van immosign+ en fier op haar 3 gedreven vastgoedladies. Door haar reeds opgebouwde ervaring in de architectuur- en bouwsector gecombineerd met haar ervaring in het vastgoed kent zij inmiddels de kneepjes van het vak. Zowel bouwkundig, juridisch als commercieel staat zij u met raad en daad bij.

Zij is voornamelijk bezig met residentieel vastgoed en begeleidt toekomstige ontwikkelaars met het realiseren van hun nieuwbouwprojecten.

Tevens zetelt Elke als bestuurslid bij Unizo Bocholt, NOHA Hamont-Achel en Febevex te Hasselt. Bijkomend verleent zij ook adviezen aan de Gecoro's van Hamont-Achel en Bocholt.

Haar roots liggen in Hamont-Achel echter woont zij al meer dan 10 jaar met veel plezier in Bocholt.

 

Nette Maesen:

Graag stellen we de jongste telg van ons team voor. Deze vriendelijke jongedame staat jullie dagelijks graag te woord en begeleidt verhuurders en huurders naar een succcesvol verhaal.

Met ouders die al jaren actief zijn als transparante projectontwikkelaars, kreeg zijn de passie voor vastgoed van jongs af aan mee. Haar roots liggen in Grote-Brogel waar ze ook woonachtig is. Ze kent haar omgeving als geen ander door haar actieve inzet met de Chiroladies van Peer.

Nette houdt ervan een stapje in de wereld te zetten, net zoals de rest van haar collega's! 

 

Sonja Gijbels:

Graag stellen we jullie voor aan ons zonnetje in huis. Door Sonja's haar jarenlange ervaring als zelfstandig manager van een aantal horecabedrijven weet zij als geen ander hoe belangrijk het is partijen met elkaar op een goede manier verbinden. 

Haar interesse en passie voor vastgoed werd hierbij naar een hoger niveau getild. Ze startte vol enthousiasme aan haar opleiding als vastgoedmakelaar en breidde haar kennis verder uit.

Met ondertussen 5 jaar ervaring in de praktijk gecombineerd met continue bijscholingen, kan zij u optimaal begeleiden bij de verkoop en aankoop van uw eigendom. Bijkomend is zij trots lid van Soroptimisten Club van Noord-Limburg.

Net zoals Elke, liggen ook Sonja's roots in Hamont-Achel. Inmiddels trotse inwoner met haar partner en kids te Bree.

 

Nicky Schops:

 Onze spring in 't veld Nicky is zelfstandig vastgoedmakelaar en gespecialiseerd in de verkoop van residentieel vastgoed. Door haar ervaring bij een gerenommeerd aannemer en haar reeds opgebouwde ervaring in het vastgoed, kunnen wij zeggen enorm fier te zijn Nicky in ons team te hebben.

Kwaliteit, eerlijkheid en doortastend zijn "drie" sleutelwoorden die haar aanpak omschrijven. Ze kijkt verder dan enkel de bakstenen en stelt de belangen van de persoon steeds voorop. Tevens zetelt zij als bestuurslid bij Unizo Pelt en is ze een trotste Ladies Circle.

Haar roots liggen in Heusden-Zolder echter is ze haar geliefde gevolgd en woont ze inmiddels al jaar en dag met hun dochtertje in Pelt.